Суббота, 18.05.2024, 15:11 | Приветствую Вас Гость

ЦЕНТР

Главная » 2010 » Март » 05
Голова ради Сумської міської організації Народний союз «Наша Україна», депутат Сумської міської ради V скликання Ігор Збукарєв повідомив сьогодні журналістам, що вийшов з лав політичної партії «Наша Україна».

Депутат зазначив, зробив він це ще у січні, «після довгих роздумів та консультацій», попередньо поінформувавши колег-депутатів з фракції. А на початку лютого повідомив про це обласному керівництву партії. Крім того, 22 лютого він склав повноваження й очільника міського осередку «НСНУ».

Про причини свого виходу з партії Ігор Збукарєв розповів, що він не задоволений діяльністю партії на території міста Суми, оскільки вона більше нагадує «партизанський загін». Також він підкреслив, що інтегрованої вертикальної структури в партії немає і тому виконувати статутні і програмні засади неможливо, хоча й подякував партії за досвід політичної і громадс ... Читать дальше »
Просмотров: 617 | Добавил: lewka | Дата: 05.03.2010 | Комментарии (0)

Євгена Блажівського звільнено з посади прокурора м.Києва і призначено заступником Генерального прокурора України. Відповідний наказ підписав учора керівник ГПУ Олександр Медведько, - повідомляє прес-служба відомства.

Іншим наказом прокурором м.Києва призначено Юрія Ударцова, який раніше очолював прокуратури Донецької, Луганської та Сумської областей.

Сьогодні О.Медведько представив нового прокурора столиці і побажав йому плідної роботи. Він також подякував Євгену Блажівському за успішну діяльність на попередній посаді.

Просмотров: 578 | Добавил: lewka | Дата: 05.03.2010 | Комментарии (0)

Голова міста Суми Генадій Мінаєв «викидає» ексклюзивні «коники». За що, на думку Миколи Німчунoffa, заслужив на оплески. А ще з’явилося покликати Пана Міського Голову (до речі, хороший акторський псевдонім) на три літери: «біс»!!!

Таке враження лишається після теленовин. В одному з сюжетів пан Мінаєв декламує Сергія Єсеніна. Він починає з оголошення назви свого виступу.

- «Сукин син!» – каже з великим почуттям міський голова.

Публіка в залі щиро сміється. «Смішинки» й «мурашки» пробігають спинами сотень глядачів. Пан Мінаєв професійно чекає, доки спаде сміховий вал і тріумфально ставить знак оклику:

Да, мне нравилась девушка в белом,
Но теперь я люблю в голубом!

Безпартійний міський голова на фоні блакитних декорацій партійного з’їзду за майбутнього Кандидата В Пр ... Читать дальше »
Просмотров: 631 | Добавил: Artle | Дата: 05.03.2010 | Комментарии (0)

Закрылся занавес после очередных выборов.

Пользуясь коротким антрактом, люди без особых эмоций обсуждают увиденное и прогнозируют то, что предстоит увидеть.

Как хотелось бы в этих прогнозах быть оптимистом!

Увы, от фактов не скрыться, как не скрыться от народной мудрости, утверждающей, что хорошо информированный оптимист неизбежно становится пессимистом. Сегодня даже представители уходящей власти признают катастрофичность ситуации, в которой оказалась страна после их правления. Некоторые из них потирают руки, предоставляя избранному президенту В.Ф. Януковичу и его команде право вывода страны из кризиса. А у того нет другого выхода.

Слухи о глубокой экономической и политической депрессии Украины уже давно вышли за ее пределы и позволили лидеру бедной и отс ... Читать дальше »
Просмотров: 634 | Добавил: Artle | Дата: 05.03.2010 | Комментарии (0)

Сумы, молодежная организация, политика, минаев, работа, власть, деньги, недвижимость, молодежь, развитие, земля, доллар, евро, курс, фото, фотографии, озеленение, меценат, видео, рынок, безработица, кризис, биржа труда, занятость, население, сумская, область