Суббота, 18.05.2024, 12:49 | Приветствую Вас Гость

ЦЕНТР

Главная » 2010 » Март » 5 » Голова сумської міської «Нашої України» Ігор Збукарєв перейшов до «Сильної України» Тігіпка
Голова сумської міської «Нашої України» Ігор Збукарєв перейшов до «Сильної України» Тігіпка
10:08
Голова ради Сумської міської організації Народний союз «Наша Україна», депутат Сумської міської ради V скликання Ігор Збукарєв повідомив сьогодні журналістам, що вийшов з лав політичної партії «Наша Україна».

Депутат зазначив, зробив він це ще у січні, «після довгих роздумів та консультацій», попередньо поінформувавши колег-депутатів з фракції. А на початку лютого повідомив про це обласному керівництву партії. Крім того, 22 лютого він склав повноваження й очільника міського осередку «НСНУ».

Про причини свого виходу з партії Ігор Збукарєв розповів, що він не задоволений діяльністю партії на території міста Суми, оскільки вона більше нагадує «партизанський загін». Також він підкреслив, що інтегрованої вертикальної структури в партії немає і тому виконувати статутні і програмні засади неможливо, хоча й подякував партії за досвід політичної і громадської роботи.

Поки що «вакансія» голови міської організації НСНУ вільна і керівника, скоріше за все, призначатимуть «згори», - припускає екс-нашоукраїнець.

Ще рік тому, - зізнається Ігор Збукарєв, - йому пропонували вступити до «Фронту змін» Арсенія Яценюка. Але він тоді відмовився, оскільки розумів деяку «провальність проекту», бо «таким чином партії не будуються».

Утім, коли Ігорю Збукарєву була зроблена пропозиція вступити у партію «Сильна Україна» Сергія Тігіпка він зголосився лише «після однієї доби роздумів». Це, на його думку, «оптимальний варіант». «Від того, що я сюди прийшов, буде толк», - зазначив він, підкресливши, що докладатиме усі свої зусилля, щоб розбудувати цю партію у Сумах.

Наразі Ігор Збукарєв вже не має такої «високої посади», як на «попередньому місці», а є «звичайним» членом бюро. Очолює ж цей колегіальний орган партії член виконавчого комітету міської ради Костянтин Єфіменко.

Ігор Збукарєв жодним чином не збирається відмовлятися від депутатського мандату, навпаки ж, створюватиме «позафракційну» групу «Сильна Україна» в Сумській міській раді. Принаймні, чотирьох однодумців серед депутатського корпусу він вже знайшов, але поки що не оприлюднив їхніх прізвищ.

Просмотров: 617 | Добавил: lewka | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сумы, молодежная организация, политика, минаев, работа, власть, деньги, недвижимость, молодежь, развитие, земля, доллар, евро, курс, фото, фотографии, озеленение, меценат, видео, рынок, безработица, кризис, биржа труда, занятость, население, сумская, область