Суббота, 18.05.2024, 14:53 | Приветствую Вас Гость

ЦЕНТР

Главная » 2010 » Март » 5 » СуперШоуМер
СуперШоуМер
10:03
Голова міста Суми Генадій Мінаєв «викидає» ексклюзивні «коники». За що, на думку Миколи Німчунoffa, заслужив на оплески. А ще з’явилося покликати Пана Міського Голову (до речі, хороший акторський псевдонім) на три літери: «біс»!!!

Таке враження лишається після теленовин. В одному з сюжетів пан Мінаєв декламує Сергія Єсеніна. Він починає з оголошення назви свого виступу.

- «Сукин син!» – каже з великим почуттям міський голова.

Публіка в залі щиро сміється. «Смішинки» й «мурашки» пробігають спинами сотень глядачів. Пан Мінаєв професійно чекає, доки спаде сміховий вал і тріумфально ставить знак оклику:

Да, мне нравилась девушка в белом,
Но теперь я люблю в голубом!

Безпартійний міський голова на фоні блакитних декорацій партійного з’їзду за майбутнього Кандидата В Президенти України (також гідне псевдо для шоумена).

Складається враження, що пан Мінаєв став «своєю людиною в Сумах» для Того, Хто Всіх Почує (якесь претензійне акторське ймення).

Потім пригадується, як Голова показує номер із веденням м’ячика на хокейному полі в дитячому парку «Казка» або смішить «батьків міста» на студентському святі УАБС НБУ...

І я розумію, що спостерігаю за рухом небесного світила – СуперШоуМера – зірки, що сходить на політичних небесах. Пан Мінаєв цінує любов виборчої публіки над її здоровий глузд. Певно навчився у своєї першої та нерозділеної любові – «девушки в белом», або Тієї, Що Працює, Як Україна (говоримо: «партія» – думаємо: «Ленін»).

Я в принципі завжди «за наших». Тепер буду з цікавістю спостерігати всі перипетії злету і падіння зірки нашого СуперШоуМера.

Завершити хочеться останніми рядками Єсенінського вірша «Гори, звезда моя, не падай...»:

Любил он родину и землю,
Как любит пьяница кабак.

Написав Микола Німчуноff (інтернет-газета "Сотня")
Просмотров: 631 | Добавил: Artle | Рейтинг: 4.5/2 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сумы, молодежная организация, политика, минаев, работа, власть, деньги, недвижимость, молодежь, развитие, земля, доллар, евро, курс, фото, фотографии, озеленение, меценат, видео, рынок, безработица, кризис, биржа труда, занятость, население, сумская, область