За даними Головного управління статистики, у порівнянні з аналогічним
періодом минулого року більше ніж на третину скоротилося виробництво
соняшникової олії і ковбасних виробів, на третину – кисломолочних
продуктів, на чверть – борошна. У той же час майже на дві третини
зросло виробництво яловичини, що свідчить про вирізання поголів’я через
посуху.
У Сумській області знизилося виробництво продуктів
харчування. Зокрема, згідно з даними Головного управління статистики в
Сумській області, за сім місяців поточного року на 9,7% зменшився
випуск продукції на підприємствах з виробництва харчових продуктів,
повідомляє «Фраза».
Так, якщо порівнювати з січнем-липнем 2009
року, в поточному році скоротилося виробництво молока і кисломолочних
продуктів, сиру кисломолочного та сирів жирних, олії, борошна,
ковбасних та хлібобулочних виробів. Обсяг виробництва продукції
тваринництва
... Читать дальше »