Суббота, 18.05.2024, 08:11 | Приветствую Вас Гость

ЦЕНТР

Главная » 2010 » Сентябрь » 06
За даними Головного управління статистики, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше ніж на третину скоротилося виробництво соняшникової олії і ковбасних виробів, на третину – кисломолочних продуктів, на чверть – борошна. У той же час майже на дві третини зросло виробництво яловичини, що свідчить про вирізання поголів’я через посуху.

У Сумській області знизилося виробництво продуктів харчування. Зокрема, згідно з даними Головного управління статистики в Сумській області, за сім місяців поточного року на 9,7% зменшився випуск продукції на підприємствах з виробництва харчових продуктів, повідомляє «Фраза».

Так, якщо порівнювати з січнем-липнем 2009 року, в поточному році скоротилося виробництво молока і кисломолочних продуктів, сиру кисломолочного та сирів жирних, олії, борошна, ковбасних та хлібобулочних виробів. Обсяг виробництва продукції тваринництва ... Читать дальше »
Просмотров: 2616 | Добавил: lewka | Дата: 06.09.2010 | Комментарии (0)

Сумы, молодежная организация, политика, минаев, работа, власть, деньги, недвижимость, молодежь, развитие, земля, доллар, евро, курс, фото, фотографии, озеленение, меценат, видео, рынок, безработица, кризис, биржа труда, занятость, население, сумская, область