Суббота, 18.05.2024, 08:25 | Приветствую Вас Гость

ЦЕНТР

Главная » 2010 » Сентябрь » 01
   Наказом Генерального прокурора України від 6 липня 2010 року прокурором м. Суми на 5-річний конституційний термін призначено старшого радника юстиції Сергія Мірошниченка.

   Сергій Володимирович – уродженець Сумщини, його мала батьківщина – село Камиші Охтирського району, де він побачив світ 28 червня 1966 року. Там закінчив середню школу, певний час працював на підприємствах Охтирки. Потім була служба в армії. Після звільнення в запас вирішив здійснити свою давню мрію – стати юристом. 1993 року закінчив Українську юридичну академію в Харкові, після чого почав працювати в органах прокуратури. Направлення на роботу отримав на Донбас. Починав стажистом на вакантній посаді помічника прокурора м. Харцизьк Донецької області. Потім обіймав посади помічника прокурора цього відомства, заступника прокурора.

   З квітня 1994 року С. Мірошниченко працював пр ... Читать дальше »
Просмотров: 1612 | Добавил: lewka | Дата: 01.09.2010 | Комментарии (0)

Президент України Віктор Янукович підписав закон №2491-VI «Про внесення змін до закону «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів».

Текст закону опубліковано на офіційному сайті глави держави у середу, 1 вересня.

Документом, зокрема, скасовується норма, яка давала право висування кандидатів на виборах від місцевих партійних організацій тільки за умови, якщо така парторганізація зареєстрована не пізніше, ніж за 365 днів до голосування. Це дозволить представникам «молодих» партій, у тому числі і провладної орієнтації, брати участь у виборах у набагато більшій кількості територіальних громад.

Законом також збільшується склад територіальних виборчих комісій до 18 осіб і надається право подавати кандидатури ... Читать дальше »

Просмотров: 757 | Добавил: lewka | Дата: 01.09.2010 | Комментарии (0)

Сумы, молодежная организация, политика, минаев, работа, власть, деньги, недвижимость, молодежь, развитие, земля, доллар, евро, курс, фото, фотографии, озеленение, меценат, видео, рынок, безработица, кризис, биржа труда, занятость, население, сумская, область