Суббота, 04.05.2024, 07:50 | Приветствую Вас Гость

ЦЕНТР

Главная » 2010 » Сентябрь » 6 » За підсумками першого півріччя обсяги промислового виробництва в Сумській області скоротилися майже на 10%.
За підсумками першого півріччя обсяги промислового виробництва в Сумській області скоротилися майже на 10%.
14:53
За даними Головного управління статистики, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше ніж на третину скоротилося виробництво соняшникової олії і ковбасних виробів, на третину – кисломолочних продуктів, на чверть – борошна. У той же час майже на дві третини зросло виробництво яловичини, що свідчить про вирізання поголів’я через посуху.

У Сумській області знизилося виробництво продуктів харчування. Зокрема, згідно з даними Головного управління статистики в Сумській області, за сім місяців поточного року на 9,7% зменшився випуск продукції на підприємствах з виробництва харчових продуктів, повідомляє «Фраза».

Так, якщо порівнювати з січнем-липнем 2009 року, в поточному році скоротилося виробництво молока і кисломолочних продуктів, сиру кисломолочного та сирів жирних, олії, борошна, ковбасних та хлібобулочних виробів. Обсяг виробництва продукції тваринництва зменшився на 4,1%, а загальний обсяг реалізованої аграрними підприємствами продукції знизився на 5,0%.

Разом з тим, відповідно до статистики, середні ціни продажу продукції аграрними підприємствами в січні-липні 2010 року зросли на 33,1%.

У цілому за підсумками січня-липня 2010 р. по індексу промислового виробництва Сумська область посіла 26 місце з 27 регіонів України. У добувній промисловості темп випуску промислової продукції склав 82,4%, нафтогазовидобувні підприємства знизили видобуток нафти і природного газу. У переробній промисловості індекс продукції – 93,8% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Просмотров: 2615 | Добавил: lewka | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сумы, молодежная организация, политика, минаев, работа, власть, деньги, недвижимость, молодежь, развитие, земля, доллар, евро, курс, фото, фотографии, озеленение, меценат, видео, рынок, безработица, кризис, биржа труда, занятость, население, сумская, область