Суббота, 18.05.2024, 12:10 | Приветствую Вас Гость

ЦЕНТР

Главная » 2009 » Апрель » 07

Нарешті обласний центр отримав важливий документ, за яким наше місто буде розбудовуватися та змінювати своє архітектурне обличчя на більш сучасне, водночас, зберігаючи його унікальні історичні риси – пам’ятки архітектури.

30 січня містобудівна рада більшістю голосів затвердила детальний план забудови центральної частини міста з урахуванням зауважень. Втім, остаточно він вступить у дію через півроку після громадського обговорення та проведення державної архітектурної експертизи.

Представив проект члена містобудівної ради Юрій КОБИЛЯКОВ, керівник КП "Архбудконтроль". Він підкреслив, що підготовлений архітекторами проект, максимально враховує всі моменти детальної забудови в обласному центрі з перспективою на 20-30 років.

... Читать дальше »
Просмотров: 849 | Добавил: lewka | Дата: 07.04.2009 | Комментарии (0)

2 квітня благодійний фонд "За чисте місто" розпочав прибирання у центральному парку.

Виявилось, що бажаючих жити в чистому та охайному місті вже не так і мало. Вже біля 150 сумчан, які втратили роботу, звернулися до фонду, аби взяти участь у наведенні ладу у місті та водночас, заробити кошти.

З бажаючих сформовані бригади по 10-12 чоловік у кожній. Так, за даними керівництва фонду, вчора у парку працювало 7 бригад, сьогодні – вже 8. За два дні зібрано 80 пакетів сміття об’ємом 120 літрів.

Директор Сумського міського благодійного фонду "За чисте місто" Сергій МАЛЮК говорить, що, звичайно, розпочинати нову справу завжди важко, але, дивлячись на ентузіазм, відповідальність наших сумчан він прогнозує, що кількість учасників акції буде зростати з кожним днем.

І все ж таки, з початком перетворення нашого міста у ... Читать дальше »

Просмотров: 885 | Добавил: Artle | Дата: 07.04.2009 | Комментарии (0)

Геннадій Мінаєв: "Тільки разом зробимо наше місто охайним та чистим!"

Міський голова закликає сумчан один раз і назавжди показати приклад, як потрібно доглядати за містом, які критерії його прибирання мають бути задля того, щоб містянам було комфортно в ньому жити.

Про це йдеться в його Зверненні до громади міста, котре він оприлюднив 27 березня.

Геннадій МІНАЄВ закликав сумчан долучитися до прибирання рідного міста до Великодня. До того ж, міський голова пропонує безробітним сумчанам скористатися можливістю та покращити своє матеріальне становище шляхом участі в оплачуваних громадських роботах із благоустрою міста. Задля цього потрібно звернутися за телефоном благодійного фонду "За чисте місто": 27-20-06.

Активна фаза робіт із благоустрою міста за участю безробітних сумчан, мешканців міста, трудо ... Читать дальше »

Просмотров: 834 | Добавил: lewka | Дата: 07.04.2009 | Комментарии (0)

Сумы, молодежная организация, политика, минаев, работа, власть, деньги, недвижимость, молодежь, развитие, земля, доллар, евро, курс, фото, фотографии, озеленение, меценат, видео, рынок, безработица, кризис, биржа труда, занятость, население, сумская, область