Суббота, 18.05.2024, 08:25 | Приветствую Вас Гость

ЦЕНТР

Главная » 2009 » Апрель » 7 » Благодійний фонд "За чисте місто" розпочав прибирання Центрального парку
Благодійний фонд "За чисте місто" розпочав прибирання Центрального парку
16:53
2 квітня благодійний фонд "За чисте місто" розпочав прибирання у центральному парку.

Виявилось, що бажаючих жити в чистому та охайному місті вже не так і мало. Вже біля 150 сумчан, які втратили роботу, звернулися до фонду, аби взяти участь у наведенні ладу у місті та водночас, заробити кошти.

З бажаючих сформовані бригади по 10-12 чоловік у кожній. Так, за даними керівництва фонду, вчора у парку працювало 7 бригад, сьогодні – вже 8. За два дні зібрано 80 пакетів сміття об’ємом 120 літрів.

Директор Сумського міського благодійного фонду "За чисте місто" Сергій МАЛЮК говорить, що, звичайно, розпочинати нову справу завжди важко, але, дивлячись на ентузіазм, відповідальність наших сумчан він прогнозує, що кількість учасників акції буде зростати з кожним днем.

І все ж таки, з початком перетворення нашого міста у місто чистоти, давайте не забувати про те, що чисто там, де прибирають і не смітять.

Нагадаємо, що безробітні сумчани можуть скористатися можливістю та покращити своє матеріальне становище шляхом участі в оплачуваних громадських роботах із благоустрою міста, звернувшись за телефоном благодійного фонду "За чисте місто" 27-20-06.

Источник: http://meria.sumy.ua/

Просмотров: 885 | Добавил: Artle | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сумы, молодежная организация, политика, минаев, работа, власть, деньги, недвижимость, молодежь, развитие, земля, доллар, евро, курс, фото, фотографии, озеленение, меценат, видео, рынок, безработица, кризис, биржа труда, занятость, население, сумская, область