Суббота, 18.05.2024, 14:37 | Приветствую Вас Гость

ЦЕНТР

Главная » 2010 » Март » 29 » Орендна плата за земельні паї має зростати. Так вирішили депутати
Орендна плата за земельні паї має зростати. Так вирішили депутати
10:34
Відбулася чергова сесія Рябушківської сільської ради Лебединського району. На ній розглянуто 14 питань порядку денного. Зокрема, депутати затвердили звіт про виконання сільського бюджету за 2009 рік. Зазначалося, що він з надходження виконаний на 116,8 відсотка, в тому числі по власних і закріплених доходах на 130,7.

Депутати включили до переліку вільних земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу або передачі в оренду, земельну ділянку площею 200 квадратних метрів у селі Рябушки по вулиці Миру, 180а, затвердили перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу (чотири земельних ділянки, на яких розташовані магазини) та перелік об'єктів комунальної власності, які підлягають продажу (приміщення колишнього Новоселівського клубу та шкіл у селах Вільшанка і Костєво).

Депутати також прийняли рішення про збільшення розміру допомоги на поховання осіб працездатного віку з 300 до 600 гривень.

При затвердженні невідкладних заходів щодо захисту власників земельних ділянок та земельних часток (паїв) депутати вирішили активізувати роз'яснювальну роботу серед власників паїв щодо збільшення розміру орендної плати за земельні паї не менше, ніж до 3 відсотків від їх грошової оцінки з урахуванням коефіцієнту індексації землі.

Просмотров: 637 | Добавил: lewka | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сумы, молодежная организация, политика, минаев, работа, власть, деньги, недвижимость, молодежь, развитие, земля, доллар, евро, курс, фото, фотографии, озеленение, меценат, видео, рынок, безработица, кризис, биржа труда, занятость, население, сумская, область