Суббота, 18.05.2024, 14:37 | Приветствую Вас Гость

ЦЕНТР

Главная » 2010 » Март » 3 » «Гальмуванням» видачі дозвільних документів інвесторам на Сумщині займуться правоохороні органи
«Гальмуванням» видачі дозвільних документів інвесторам на Сумщині займуться правоохороні органи
22:40
Голова облдержадміністрації Микола Лаврик вчора провів нараду з начальником УСБУ Олександром Ващенком, прокурором області Олександром Горбанем та начальник ГУМВС в Сумській області Олександром Москальчуком щодо криміногенної ситуації на Сумщині.

Губернатор звернув їхню увагу на питання невиплати заробітних плат на підприємствах області та запобігання корупції у сфері видачі дозвільних документів. Останнє питання було озвучене деякими інвесторами минулого тижня на засіданні інвестиційної ради.

Вони нарікали на те, що в області відбувається навмисне відтермінування видачі дозвільних документів та просили обласну владу втрутитися й вирішити цю проблему. Тому керівник області попросив правоохоронців взяти це питання під посилений контроль. «Від цього залежить інвестиційний клімат в області. Якщо ми не збережемо минулорічні темпи нарощування інвестицій, то будемо мати великі проблеми», – наголосив він.

У ході наради голова облдержадміністрації зазначив, що навесні може збільшитися підліткова злочинність і попросив звернути увагу на криміногенну ситуацію серед молоді. Олександр Москальчук запевнив, що вона – на постійному контролі правоохоронних органів і поки що особливих занепокоєнь не викликає.

У зв’язку з тим, що в області існує загроза паводку, очільником області було вирішено в комісію з питань техногенної екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій включити представника від правоохоронних органів.
Просмотров: 547 | Добавил: lewka | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сумы, молодежная организация, политика, минаев, работа, власть, деньги, недвижимость, молодежь, развитие, земля, доллар, евро, курс, фото, фотографии, озеленение, меценат, видео, рынок, безработица, кризис, биржа труда, занятость, население, сумская, область