Суббота, 18.05.2024, 14:19 | Приветствую Вас Гость

ЦЕНТР

Главная » 2009 » Июль » 14

Апаратна нарада при міському голові 13 липня пройшла за звичним графіком: начальники управлінь звітували про находження коштів до міського бюджету, про ситуацію в соціальній сфері міста, про виконання доручень міського голови, про стан роботи по забезпеченню життєдіяльності міста та вирішення соціально-економічних питань.

Начальник фінансового управління Світлана ЛИПОВА поінформувала про надходження коштів до міського бюджету м.Суми від придбання патентів на гральний бізнес. Очікувані втрати міського бюджету внаслідок заборони грального бізнесу в 2009 році складуть близько 7 млн.грн. Операторам грального бізнесу необхідно повернути 1 792,0 тис.грн, з них вже повернуто 360 тис.грн .

До управління майна комунальної власності кожного дня надходить від 20 до 30 заяв на отримання 20% пільги за орендну плату, але деякі орендарі мають заборгованість за орендну плату. «Негайно надавати пільги лише сумлінним платникам ... Читать дальше »

Просмотров: 757 | Добавил: lewka | Дата: 13.07.2009 | Комментарии (0)

Сумы, молодежная организация, политика, минаев, работа, власть, деньги, недвижимость, молодежь, развитие, земля, доллар, евро, курс, фото, фотографии, озеленение, меценат, видео, рынок, безработица, кризис, биржа труда, занятость, население, сумская, область