Суббота, 18.05.2024, 13:41 | Приветствую Вас Гость

ЦЕНТР

Главная » 2009 » Апрель » 16 » ОБЛАСНА ВЛАДА НА ЗАВАДІ НЕОБГРУНТОВАНОМУ ПІДВИЩЕННЮ ЦІН
ОБЛАСНА ВЛАДА НА ЗАВАДІ НЕОБГРУНТОВАНОМУ ПІДВИЩЕННЮ ЦІН
00:37
У передсвяткові дні на Сумщині працюватимуть спеціальні робочі групи, які не допустять різкого стрибка цін на продукти харчування

Щоб мешканці Сумщини були забезпечені якісними продуктами у достатній кількості та за економічно обґрунтованими цінами, в області створено спеціальні робочі групи.

До їх складу увійшли представники головного управління економіки, державної інспекції з контролю за цінами та податкових органів, Держспоживстандарту України і управління у справах захисту прав споживачів, ветеринарної медицини та санітарно-епідеміологічної служби.

Як запевнив заступник голови облдержадміністрації Олександр ЦУПРО, на сьогодні причин для здорожчання продуктів харчування немає, тож кожен випадок підвищення ціни – на контролі обласної влади.

Крім того, за словами посадовця, щоб упередити спекулятивне зростання цін, облдержадміністрація буде працювати з місцевими товаровиробниками.

Сумська обласна державна адміністрація

Просмотров: 1046 | Добавил: gava | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сумы, молодежная организация, политика, минаев, работа, власть, деньги, недвижимость, молодежь, развитие, земля, доллар, евро, курс, фото, фотографии, озеленение, меценат, видео, рынок, безработица, кризис, биржа труда, занятость, население, сумская, область