Суббота, 18.05.2024, 07:27 | Приветствую Вас Гость

ЦЕНТР

Главная » 2009 » Апрель » 6 » Місцеве самоврядування: виїзний семінар у Липоводолинському районі
Місцеве самоврядування: виїзний семінар у Липоводолинському районі
11:24
1 квітня 2009 року в приміщенні Липоводолинської районної ради відбувся виїзний семінар на тему: «Актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування». У заході взяли участь керівники та працівники виконавчого апарату обласної ради, обласних управлінь, установ, сільські, селищний голови та секретарі місцевих рад Липоводолинського і Лебединського районів.

На семінарі також побували Молошний А.П., заступник голови Липоводолинської районної ради, та Горошко С.О., заступник голови Лебединської районної ради, Голодний Д.Г., заступник голови Липоводолинської райдержадміністрації.

Пленарну частину виїзного семінару відкрив і провів заступник голови обласної ради С.В.Клочко.

У ході семінару було проведено практичні та теоретичні заняття окремо з головами та секретарями сільських, селищної рад двох районів. Сільським, селищному головам прочитані лекції з бюджетних, майнових, земельних питань та питань працевлаштування і соціального захисту населення. З секретарями місцевих рад проведено навчання з кадрових та питань легалізації об’єднань громадян.

Семінар закінчився «круглим столом» на тему: «Удосконалення роботи органів місцевого самоврядування відповідно до стандартів ЄС». Він відбувся за участю всіх присутніх.

Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 852 | Добавил: lewka | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сумы, молодежная организация, политика, минаев, работа, власть, деньги, недвижимость, молодежь, развитие, земля, доллар, евро, курс, фото, фотографии, озеленение, меценат, видео, рынок, безработица, кризис, биржа труда, занятость, население, сумская, область