Суббота, 18.05.2024, 15:11 | Приветствую Вас Гость

ЦЕНТР

Главная » 2009 » Ноябрь » 30 » Ринок праці міста у дзеркалі статистики
Ринок праці міста у дзеркалі статистики
12:42
nullЗа даними Державної служби зайнятості, у жовтні її послугами скористались 4,6 тисяч не зайнятих трудовою діяльністю громадян проти 3,1 тисяч у жовтні минулого року.

На обліку у міському центрі зайнятості на 1 листопада перебувало 3,9 тис. незайнятих громадян, які шукали роботу, із них майже 60% становили жінки, майже половина – молодь у віці до 35 років. 

Офіційного статусу безробітних на 1 листопада набули 97% незайнятих громадян, із них 82% отримували допомогу по безробіттю.

Рівень зареєстрованого безробіття, розрахований по відношенню до населення працездатного віку, в цілому по місту на 1 листопада склав 2%.

Серед працевлаштованих незайнятих осіб жінки становлять 62%, молодь у віці до 35 років – 46%.

За статистичними даними, середній розмір допомоги у жовтні, порівняно з відповідним місяцем попереднього року зріс на 7% і становив 690 грн.

Разом з тим, розмір допомоги по безробіттю в 2,7 раза нижче середньої заробітної плати, нарахованої одному штатному працівникові у жовтні та складає 110% від мінімальної заробітної плати.

Середньооблікова кількість штатних працівників підприємств міста у жовтні порівняно з вереснем майже не змінилась і становила 103,4 тис. осіб. Втім, кількість працівників, які перебували в адміністративних відпустках, у жовтні збільшилась на 14% та становила 2,2 тисячі осіб. 

Кількість працюючих у режимі скороченого робочого дня (тижня) минулого місця зменшилась на два відсотки у порівнянні з вереснем і склала 9 тисяч осіб.
Просмотров: 666 | Добавил: lewka | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сумы, молодежная организация, политика, минаев, работа, власть, деньги, недвижимость, молодежь, развитие, земля, доллар, евро, курс, фото, фотографии, озеленение, меценат, видео, рынок, безработица, кризис, биржа труда, занятость, население, сумская, область